Inapoi

Stilizare sprâncene

Stilizarea sprâncenelor își are originea încă din antichitate. Se pot indentifica diferite stiluri încă din Egiptul Antic, Grecia, Imperiul Roman, Evul Mediu și până în zilele noastre.

Stilizarea sprâncenelor ne poate schimba radical imaginea în funcție de cât de corect sunt pensate. Una dintre cele mai frecvente greșeli este pensatul excesiv, care de cele mai multe ori, duce la subțierea sprâncenelor, stricandu-le forma naturală. Apoi arcuirea greșită, din care rezultă efectul de „virgulă“ și rotunjirea sprâncenelor.

Forma sprâncenelor se obține numai prin pensarea acestora în partea inferioară, în partea superioară se curăță doar surplusul, obținând astfel un efect de luminozitate. Pensarea din partea superioară a sprâncenei creează efectul de pleoapă căzută, reducând expresivitatea feței. O distanță prea mare intre sprâncene lățește nasul, iar una prea mică apropie ochii și chipul pare încruntat. Este foarte important ca înainte de a începe stilizarea  măsuram sprâncenele. Acest lucru ne ajută obținem sprâncenele ideale, potrivite fiecărei fizionomii. Vopsirea sprâncenelor permite obținerea unui volum în plus. Stilizarea și vopsirea sprâncenelor vă scutește în mare parte de utilizarea produselor adiționale cum ar fi fardul sau creionul pe parcursul a cel puțin două săptămâni.

Trebuie reziști tentației de a pensa firele noi esențiale pentru corectarea formei. Vino la timp la Mhm Beauty Room pentru întreținerea formei!

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Make up photo
Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)