Inapoi

Epilare cu ceară

Epilarea cu ceară reprezintă cea mai eficientă modalitate de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. In plus este durabilă pentru ca firul crește în interval de 2-3 săptămâni. Dacă te vei epila în permanență cu ceară, firul de păr va creste mai rar și mai fin, pentru că este smuls din rădăcină.

Pentru a obține rezultate maxime, firul trebuie să aibă cel puțin jumătate de centimetru lungime. Este recomandată exfolierea corpului înainte de epilarea cu ceară pentru a îndepărta celulele moarte și pentru a ajuta firele iasă la suprafață. Totodată în ziua în care doriți efectuați ședința, nu trebuie folosiți creme, uleiuri sau alte produse de îngrijire corporală cu textură grasă. Procedura poate fi uneori dureroasă și pot apărea iritații locale. În general, poți apela fără teamă la acest procedeu, pentru orice parte a corpului, inclusiv pentru zonele delicate, cum ar fi axilele și partea inghinală. Folosiți după epilare creme și uleiuri hidratante pentru a preveni iritațiile. Evitați expunerea la soare după epilare cel puțin 24 h.

Ceara este de mai multe tipuri în funcție de zona ce urmează să fie epilată. Pentru față utilizăm o ceară delicată care conține ingrediente de hidratare și calmare. Pentru epilarea cu ceară a zonei brațelor și a picioarelor folosim cartușe special concepute și ușor de utilizat. Asta face ca epilarea să fie mult mai plăcută și mai rapidă. În zonele delicate, cum ar fi zona inghinală și zona axilelor, folosim o ceara mult mai densă și foarte elastică. Asta pentru ca epilarea să fie eficientă și mult mai ușor de suportat.

Folosim doar produse de calitate, toate fiind de unica folosință.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Make up photo
Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)