Inapoi

Laminare gene si sprancene

Laminarea genelor:

Laminarea este un tratament cosmetic non-invaziv şi semi-permanent, care se realizează cu scopul de a hrăni şi a îmbunătaţi structura firului de păr atât din interior cât şi din exterior cu keratina, vitamine şi uleiuri esenţiale.

Laminarea se realizează şi cu scopul obţinerii unor gene curbate, lungi şi dese. Este o procedură 2 în 1 fiind o metodă de înfrumuseţare dar şi de tratament, iar rezultatul durează pană la 6 saptămâni.

Pentru că după 4-6 saptămâni nu vei mai avea aceleaşi fire de gene care au fost laminate ci vor creşte altele, procedura se repetă în intervalul de 4-6 saptămâni, în funcţie de ciclul de regenerare a acestora. Fiecare organism răspunde în felul său.

Laminarea este potrivită tuturor celor care mizează pe naturaleţe, persoanelor care au gene subţiri, scurte şi deschise la culoare.

Laminarea sprâncenelor:

Este singura soluţie pe termen lung pentru sprâncenele dezordonate, fire creţe, groase care nu vor să stea aranjate. Laminarea conferă regenerare, luciu, un aspect natural şi stilizat al acestora.

Laminarea sprâncenelor presupune aceiaşi paşi ca şi laminarea genelor. Între 12 şi 24 de ore nu este indicat sa spălam genele şi sprâncenele pentru că substanţele încă sunt active şi trebuie lăsate să acţioneze. Deasemenea este indicat să avem puţină grijă la modul în care dormim, pentu că acestea s-ar putea ciufuli şi ar putea rămane sub acea formă. După aceste ore putem să facem duş cu aburi, să mergem la piscină , să ne demachiem, să ne machiem aşa cum o făceam şi înainte de procedură.

La Mhm Beauty Room folosim produse sigure, certificate în UE din gama Vitamin LashBotox by MY LAMINATION, singurul brand din lume care a câştigat mai mult de 95 de cupe in cadrul campionatelor internaţionale, la nominalizarea laminare de gene.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Make up photo
Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)