Inapoi

Radiofrecventa faciala

Sistemul de regenerare a pielii bazat pe radiofrecvență este cea mai nouă tehnologie cu standarde ridicate, alternativa operațiilor estetice creată pentru eliminarea și îndepărtarea non-invazivă a simptomelor îmbătrânirii pielii și pentru remodelarea corporală.

Terapia are la bază undele electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, energia creată transformandu-se în căldură. În timpul tratamentului, colagenul încălzit la o temperatură de 45 – 60 de grade Celsius începe să-și schimbe structura și să se micșoreze. Aceste modificări termice stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină, care odată sintetizate, tonifică și strâng pielea, obtinandu-se o întinerire vizibilă a pielii, cu un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung, pielea fiind refăcută și ridurile diminuate Procesul de regenerare și reconstrucție a fibrelor de colagen este denumit neocolageneză. Simultan căldura dizolvă grăsimea subcutanată care este este absorbită de organism, favorizând pierderea în greutate.

– efect de lifting facial;

– reducerea porilor dilatați;

– dimunuarea vizibilă a pliurilor nazo-labiale;

– atenuarea cicatricilor în urma acneei;

– elasticitate, tonus și fermitate de lungă durată;

tratarea vergeturilor albe și prevenirea apariției lor

– reducerea celulitei

Etapele procedurii:

Se curăță tenul cu ser fiziologic, apoi se aplică unul dintre gelurile de contact din gama Dermedics in formulă imbunatatită, care poate contine colagen, aloe vera, elastina, acid hialuronic și se realizează terapia cu radiofrecvență.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)