Inapoi

Peeling cavitational cu ultrasunete

Procedura de peeling cavitational cu ultrasunete este o tehnică de curățare eficientă, non-invazivă și non-abrazivă. Acesta combină aplicația vibrațiilor ultrasonice cu efectul curentului galvanic.

Prin intermediul ultrasunetelor se realizează un proces de peeling ce sterlizează, exfoliează și purifică tenul. Totodată se îndepărtează excesul de sebum și celulele moarte ale pielii, fiind un proces total non-iritant.

La Mhm Beauty Room peelingul cavitational cu ultrasunete este însoțit și de terapia prin lumină, cunoscută sub denumirea de cromoterapie. Astfel, în timpul procedurii, tenul este expus la lumină cu lungimi de undă de 450 nm (albastru), respectiv 650 nm (roșu). Lumina albastră are rolul dezinfectării țesutului. Totodată lumina roșie favorizează regenerarea celulară și activarea microcirculației la nivelul epidermului.

îmbunătățirea considerabilă a eficienței procedurilor cosmetice aplicate;

– efect termic: stimularea metabolismului celular prin încălzirea zonelor tratate;

curățarea profundă a pielii și închiderea porilor lărgiți;

– favorizarea drenajului limfatic și stimularea fluxului sangvin;

– regenerarea pielii;

Etapele procedurii: demachiere, peeling enzimatic, peeling cavitational , mască, ser, cremă ochi, cremă final.

Începem procedura cu demachierea tenului, după care aplicăm un peeling enzimatic ușor. După ce ne-am asigurat că tenul este pregătit, efectuăm procedura de peeling cavitational cu ultrasunete, însoțită de cromoterapie. Apoi aplicăm o mască specifică tipului de ten, urmată de serum, cremă de ochi și cremă de final. În cadrul procedurii folosim produse profesionale marca Dermedics.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)