Inapoi

Oxigen Hiperbaric

Terapia cu oxigen hiperbaric, fiind una dintre terapiile preferate ale Madonei, se bazează pe o tehnolgie spectaculoasă. Sistemul folosește aerul din mediu, care are o concentrație a oxigenului de 16-18%, iar prin intermediul unor filtre speciale îl transformă în oxigen de înaltă puritate (98%). Totodată îl ridică la o presiune de 10-12 bari, de unde vine și denumirea de “hiperbaric”.

Un cocktail de oxigen pur și substanțe cu principii active, alese special pentru a servi problemelor fiecărui tip de ten este difuzat pe piele. Grație spațiilor interstițiale de la nivelul epidermei, substanțele ajung în straturile cele mai profunde ale pielii, traversând bariera epidermică fară durere.

Tratamentul produce un efect de lifting natural și elimină ridurile. De asemenea favorizează hidratarea, redefinește conturul feței, stimulează producția de elastină și colagen, reactivează microcirculația. Oxigenarea pielii înseamnă revascularizarea acesteia, ceea ce presupune celula își redobândește sănătatea inițială, iar pielea devine mai tonică și mai luminoasă.

Etapele procedurii:

Începem procedura cu demachierea tenului, după care aplicăm un peeling enzimatic ușor. După ce ne-am asigurat că tenul este pregătit, efectuăm terapia cu oxigen hiperbaric, însoțită de cocktailul de fiole. Apoi se aplică serum, cremă de ochi și cremă de final. În cadrul procedurii folosim produse profesionale marca Dermedics.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Oxigen Hiperbaric
Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)