Inapoi

Mezoterapie virtuala faciala

Mezoterapia virtuală presupune o combinație de electroporație (curent alternativ) și ultrasunete cu o frecventă de 1MHz.

Prin mărirea porilor de până la 400 de ori, mezoterapia virtuală reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului prin introducerea de substanțe active în proporție majoră. Aceste efecte facilitează pătrunderea ingredientelor active până în straturile profunde ale pielii. 95% dintre ingredientele active aplicate ajung în profunzime. Ca termen de comparație, daca aplicați acasă o cremă înainte de culcare, doar 5% din ingredientele active vor ajunge în profunzime.

– diminuarea ridurilor;

– reducerea celulitei și a țesutului adipos;

– reducerea vizibilă a cicatricelor, petelor pigmentare, cuperozei, porilor dilatați și acneei;

asigură efectul de lifting facial pe termen lung;

tratarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor;

stimularea regenerării pielii prin sintetizarea producției de colagen;
– conferă luminozitate și hrănește pielea în profunzime;

Etapele procedurii:

Începem procedura cu demachierea tenului, după care aplicăm un peeling enzimatic ușor. După ce ne-am asigurat că tenul este pregătit, aplicăm gelul de contact împreună cu un cocktail de substanțe active specifice tenului, după care efectuăm mezoterapia. Apoi se aplicăm serum, cremă de ochi și cremă de final. În cadrul procedurii folosim produse profesionale marca Dermedics.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)