Inapoi

Laminare gene

Laminarea genelor:

Este un tratament cosmetic non-invaziv şi semi-permanent, care se realizează cu scopul de a hrăni şi a îmbunătaţi structura firului de păr atât din interior cât şi din exterior cu keratina, vitamine şi uleiuri esenţiale.

Laminarea se realizează şi cu scopul obţinerii unor gene curbate, lungi şi dese. Este o procedură 2 în 1 fiind o metodă de înfrumuseţare dar şi de tratament, iar rezultatul durează pană la 6 saptămâni.

Pentru că după 4-6 saptămâni nu vei mai avea aceleaşi fire de gene care au fost laminate ci vor creşte altele, procedura se repetă în intervalul de 4-6 saptămâni, în funcţie de ciclul de regenerare a acestora. Fiecare organism răspunde în felul său.

Laminarea este potrivită tuturor celor care mizează pe naturaleţe, persoanelor care au gene subţiri, scurte şi deschise la culoare.

La Mhm Beauty Room folosim produse sigure, certificate în UE din gama Vitamin LashBotox by MY LAMINATION, singurul brand din lume care a câştigat mai mult de 95 de cupe in cadrul campionatelor internaţionale, la nominalizarea laminare de gene.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)