Inapoi

Make-up

La Mhm Beauty Room iți punem în valoare frumusețea indiferent de motiv. Fie că alegem un machiaj simplu de zi, de seară sau pentru cele mai importante momente, considerăm că acesta trebuie să fie o extensie a personalității tale!

Machiaj de zi

Machiajul de zi trebuie să fie unul cât mai natural, discret și ar trebui să ne pună în evidență trăsăturile. Strălucirea acestuia nu vine din folosirea unor culori intense, ci tocmai din delicatețea prin care ne pune în valoare frumusețea naturala.

Machiaj de seară

Diferă de machiajul de zi prin tehnica și produsele folosite. Acesta ne pune în evidență atuurile, atât timp cât păstram un echilibru în funcție de trăsături și personalitate. În machiajul de seară avem marea libertate de a folosi nuanțe mai puternice. Totuși nu trebuie uităm că una dintre regulile machiajului de seară este cea a contrastelor. Dacă alegem ca ochii să fie conturați intens, atunci restul machiajului trebuie aibă tonuri dulci. În cazul în care optăm pentru nuanțe puternice ale rujului, atunci ochii îi punem în evidență cu nuanțe mai naturale și mai soft. Să nu uităm că trebuie ținem cont de ținută și coafura.

Machiajul de mireasă

Ziua nunții este evenimentul mult visat și așteptat de orice femeie. Un machiaj de mireasă nu trebuie să respecte neapărat tendințe sau tipare, pentru că nu întotdeauna ceea ce este la modă este și frumos. Machiajul trebuie să fie o extensie a personalității tale, să scoată în evidență trăsăturile și naturalețea.

Este foarte important să păstrăm echilibrul feței și să nu exagerăm cu intensitățile. Totodată machiajul trebuie realizat în așa fel încât să te pună în evidență la lumina zilei dar și la lumina artificială din seara evenimentului. Nu în ultimul rând, tenul trebuie să arate impecabil și în cadrul ședinței foto. Un machiaj de mireasă rezistent este asigurat de produsele profesionale cu o rezistență optimă. Secretul constă și într-o îngrijire constantă a tenului: demachiere, tonifiere și hidratare. Este important ca înainte cu o săptămână să apelați la un tratament facial mai complex, cu produse profesionale. Astfel tenul va fi luminos, hidratat și numai bine pregătit pentru ședința de make-up. Și să nu uităm să zâmbim: completează tot machiajul!

Fericirea este cel mai bun machiaj. Poartă-l  ca pe o bijuterie!

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Make up photo
Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)