Inapoi

Machiaj de mireasa

Ziua nunții este evenimentul mult visat și așteptat de orice femeie. Un machiaj de mireasă nu trebuie să respecte neapărat tendințe sau tipare, pentru că nu întotdeauna ceea ce este la modă este și frumos. Machiajul trebuie să fie o extensie a personalității tale, scoată în evidență trăsăturile și naturalețea.

Este foarte important păstrăm echilibrul feței și să nu exagerăm cu intensitățile. Totodată machiajul trebuie realizat în așa fel încât să te pună în evidență la lumina zilei dar și la lumina artificială din seara evenimentului. Nu în ultimul rând, tenul trebuie să arate impecabil și în cadrul ședinței foto. Un machiaj de mireasă rezistent este asigurat de produsele profesionale cu o rezistență optimă, iar secretul constă și într-o îngrijire constantă a tenului: demachiere, tonifiere și hidratare. Este important ca înainte cu o săptămână apelați la un tratament facial mai complex, cu produse profesionale. Astfel tenul va fi luminos, hidratat și numai bine pregătit pentru ședința de make-up. Și să nu uităm zâmbim: completează tot machiajul!

În cadrul Mhm Beauty Room folosim produse profesionale certificate și testate dermatologic: Makeup Forever, MAC, NARS, Tom Ford, Anastasia Beverly Hills, Estee Lauder, Too Faced, Charlotte Tilbury etc.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Machiaj de mireasa
Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)