Inapoi

Hydrablast

Hydrablast este cel mai nou și mai puternic sistem de curățare a tenului. 

Tehnologia implică vacuumul care propulsează un flux mare de lichid de curățare pe piele. În același timp sistemul de vacum aspiră murdăria, bacteriile, celulele moarte și lichidele folosite. Hydrablast utilizează lichide pentru procedura de peeling, îndepărtează impuritățile pielii la un nivel profund, dar într-o manieră mai plăcută și mai confortabilă decât sistemele de microdermoabraziune, pentru că nu creează o exfoliere mecanică a epidermei, deci prin urmare nu produce roșeață și iritații.

Sistemul are două containere (pentru lichid curat și pentru lichid folosit) cu lumină albastră anti-bacteriană (sistem foto LED), respectând cele mai înalte standarde de igienă.

– curățarea, oxigenarea și hidratarea pielii în profunzime;

– textura pielii este mai netedă și luminoasă, iar porii sunt micsorati.

– este un tratament care nu doare și care se potrivește tuturor tipurilor de ten;

Etapele procedurii: demachiere, peeling enzimatic, hydrablast, mască, ser, cremă final.

Începem procedura cu demachierea tenului, după care aplicăm un peeling enzimatic ușor. După ce ne-am asigurat că tenul este pregătit, efectuăm procedura de curățare profundă cu sistemul Hydrablast. Apoi aplicăm o masca specifica tipului de ten, urmată de serum, cremă de ochi și cremă de final. În cadrul procedurii folosim produse profesionale marca Dermedics.

Urmareste-ne și fii la curent cu ultimile postări pe Facebook si Instagram! Vezi lista de preturi pentru toate servicii noastre!

Hydrablast
Inapoi

Contact

0742412241
IASI, Piata Unirii nr. 2 (in spatele Cinematografului Republica)